"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Соцвиплати та пільги в 2014 році зменшуватися не будуть

Середа, 2 квітня 2014, 11:22

Всі соцвиплати, пенсії та пільги на 2014 рік будуть збережені й їх розмір не зменшиться.

Про це повідомила міністр соціальної політики Людмила Денісова, передає прес-служба відомства.

"Незважаючи на прийняту урядом антикризову програму, всі соцвиплати, пенсії, пільги - тим, хто їх дійсно потребує, на 2014 рік будуть збережені й їх розмір не зменшиться", - заявила Денісова.

За її словами, мова йде про 205 тисяч малозабезпечених сімей, 13,5 млн пенсіонерів, молодих матерів та інших.

Реклама:

"Нарахування пільг, соціальних допомог буде відбуватися адресно: якщо дохід сім’ї становить менше 1710 гривень - така родина потребує державного захисту", - зауважила міністр.

Денисова також додала, що з 17 березня, з моменту відкриття Урядової "гарячої лінії, з проблемних питань жителів АР Крим та міста Севастополь, надійшло 5320 звернень.

"З них, понад 800, питання збереження державних соціальних допомог і виплат громадянам півострова, а також надання пільг", - сказала вона.

Міністр запевнила, що Мінсоцполітики робить усе можливе, аби на території півострова здійснювалася виплата пенсій та інших соціальних допомог.

"Крим та Севастополь і надалі залишаються територією України, а його жителі - громадянами України. Ті, в кого залишився український паспорт, так само будуть отримувати призначені їм допомоги", - підкреслила Денісова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: