Мінтранс Росії озвучив ціни на квитки до Криму

Субота, 19 квітня 2014, 15:22

Найближчим часом у залізничних касах Росії можна буде придбати комбінований квиток для поїздки на курорти Криму.

Заступник міністра транспорту Росії Микола Асаул на нараді в "Артеку" назвав суми, які пропонується додати до вартості залізничного квитка, пише ИТАР-ТАСС.

За його словами, проїзд на поромі за маршрутом Анапа-Керч коштуватиме близько 150 рублів, проїзд на поромі і автобусі від Анапи до Ялти, Сімферополя, Феодосії чи Судака обійдеться в 350 рублів, маршрут Анапа-Євпаторія - 420 рублів, Анапа-Севастополь - 430 рублів. До цих цін необхідно буде додати вартість залізничного квитка до Анапи.

"Комбінований квиток буде купуватися в залізничній касі. Купити його можна буде в будь-якій точці країни. Відповідно, буде звичайний залізничний тариф до Анапи, потім паром або катамаран і далі автобус до місця призначення", - повідомив Асаул.

Реклама:

Заступник міністра при цьому заявив, що зараз на Керченській поромній переправі є черги. Опрацьовується можливість збільшення кількості поромів, а також використання поромів більшої місткості. Комбіновані перевезення планується здійснювати відповідно до графіка.

"Комбіновані перевезення будуть з фіксованим часом. Автобус буде забирати пасажирів з поїзда в Анапі і доставляти їх до порому, який буде вже чекати. Потім переправа на ту сторону. Час простою буде мінімізовано", - сказав Асаул.

За його словами, в даний час пропозиція про ціни вже направлена на розгляд в міністерство фінансів РФ. Рішення про субсидування перевезень на комбінованій ділянці вже прийнято.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!