"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Приватбанк" приєднався до системи масових електронних платежів

П'ятниця, 18 квітня 2014, 16:42

Національний банк України та ПАТ "Приватбанк" підписали договір приєднання цієї банківської установи до Національної системи масових електронних платежів на основі відкритих міжнародних стандартів.

Це підтверджується відповідним свідоцтвом про членство та надання ліцензії на використання торговельної марки НСМЕП №90 від 15 квітня 2014 року, передає прес-служба НБУ.

Як зазначається, Національний банк в рамках виконання власної Стратегічної програми розвитку безготівкових роздрібних платежів в Україні на 2012-2014 роки здійснив масштабну модернізацію НСМЕП, результатом якої став перехід зазначеної системи на відкриті міжнародні стандарти платіжних систем.

"Приєднання до НСМЕП лідера українського платіжного ринку свідчить, що під час реформування та модернізації платіжної системи Нацбанк врахував пропозиції та побажання учасників ринку платіжних систем щодо подальшого розвитку системи електронних платежів, застосував передовий світовий досвід розвитку національних платіжних систем", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Також зазначається, що Національний банк докладає максимум зусиль для створення сучасної карткової платіжної системи, що відповідає вимогам платіжного ринку, упроваджує сучасні інформаційні технології та платіжні інструменти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!