ДУС стверджує, що відмовилось від ягнятини по 500 гривень

П'ятниця, 11 квітня 2014, 13:57

Дію контрактів щодо закупівлі продуктів харчування у розмірі 7 мільйонів гривень, призупинено.

Про це заявив керівник Державного управління справами Сергій Аверченко, повідомляється на сайті президента.

"Попередня влада заключала такі контракти і зараз я, як керівник Державного управління справами, призупинив дію цих контрактів до повного розслідування їх доцільності та законності", – сказав Аверченко.

Як повідомлялося, ДП ДУС по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" за результатами тендерів уклало низку угод на постачання продуктів харчування на загальну суму 7 млн гривень.

Реклама:

Харчі закуплялися для їдалень №1 по вул. Банкова і №2 по вул. Шовковична, 1. У замовленні зокрема згадувалось про ребро та голяшку ягнятини по 542,86 грн./кг та 380,00 грн./кг відповідно.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що вже звернувся до генерального прокурора з приводу подібних закупівель.

В той же час у їдальні Адміністрації Президента стверджують, що не отримували "ягнятину по 600 гривень", пише ЛІГАБізнесІнформ. Середній рахунок у ній складає 20 грн за обід.

Як розповідають робітники закладу, найчастіше відвідують їдальню чиновники адміністрації середнього рівня. За їх словами, високопосадовці, наприклад, нинішній глава АП Сергій Пашинський і в.о. президента Олександр Турчинов не ходять сюди харчуватися.

 

 
 

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!