"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кабмін об'єднав Мінекономрозвитку і Мінпромполітики

Четвер, 10 квітня 2014, 20:05

Уряд України реорганiзував Мiнiстерство промислової полiтики шляхом приєднання до Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi.

Згiдно з постановою Кабмiну №94 вiд 23 березня, оприлюдненою в четвер, комiсiю з реорганiзацiї Мiнпромполiтики очолив перший заступник глави МЕРТ Анатолiй Максюта, якому доручено в тримiсячний термiн поiнформувати про результати роботи.

Як повiдомлялося, вiдсторонений президент Вiктор Янукович у груднi 2010 року реорганiзував Мiнпромполiтики в Держагентство з управлiння державними корпоративними правами i майном, однак наприкiнцi 2012 року вирiшив його вiдновити.

У новому урядi мiнiстра промполiтики не було призначено, а 27 березня прем'єр Арсенiй Яценюк оголосив про ухвалення рiшення об'єднати Мiнпромполiтики з МЕРТ.

Реклама:

Ранiше цього року лiдери депутатських груп, що входять до парламентської коалiцiї - "Суверенна європейська Україна" Iгор Єремеєв та "Економiчний розвиток" Анатолiй Кiнах, а також депутат вiд "Батькiвщини" Вiталiй Немiлостiвий, - запропонували перетворити Мiнпромполiтики на Мiнпромторгiвлi та внесли до ВР вiдповiдний проект постанови.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: