BlackBerry може продати бізнес смартфонів через збитковість

Четвер, 10 квітня 2014, 15:33

Канадська BlackBerry обговорюватиме вихід з бізнесу з виробництва смартфонів, якщо той буде надалі залишатися збитковим для виробника.

Про це заявив генеральний директор компанії, передає "CyberSecurity".

Одночасно з цим, компанія має намір розширити інвестиції в корпоративні технології, поглинання і різні партнерські програми з іншими гравцями телекомунікаційного та інтернет-ринку.

"Якщо я не зможу заробляти на смартфонах, я не буду триматися за цей бізнес", - говорить CEO BlackBerry Джон Чен в інтерв'ю Reuters.

Реклама:

Він також додав, що на рішення у компанії залишилося дуже мало часу, оскільки точка фінансового неповернення ближче, ніж може здатися.

Чен відмовився якось конкретизувати найближчі плани у сфері виробництва смартфонів, але заявив, що для отримання мінімально прийнятного прибутку BlackBerry потрібно продавати не менше 10 млн нових смартфонів на рік.

У своїй найкращій формі канадська компанія продавала по 52,3 млн смартфонів, проте у минулому кварталі BlackBerry ледь "нашкребла" 2 млн смартфонів, відповідно при такій динаміці 10 млн смартфонів на рік вже не виходить, пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!