"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Apple починає виробництво екранів для iPhone 6

Вівторок, 1 квітня 2014, 13:57

Наступне покоління смартфонів iPhone 6 з'явиться у варіанті з екраном 4,7 дюйма, тоді як обіцяна 5,5-дюймова версія затримається з випуском.

Про це пише CyberSecurity.ru з посиланням на Reuters.

Reuters посилається на анонімні джерела в компаніях Japan Display і LG Display, які говорять, що вже в травні розпочнуть випуск 4,7-дюймових панелей для смартфонів, тоді як випуск 5,5-дюймових екранів запланований на пізніші терміни.

Нагадаємо, що раніше в галузі з'явилися дані про те, що старт продажів iPhone 6 очікується у вересні. Нові версії смартфонів базуються на технології in-cell, яка дозволяє випускати сенсорні екрани смартфонів у більш тонкому корпусі зі зниженим енергоспоживанням.

Реклама:

Минулого тижня японське бізнес-видання Nikkei повідомило, що зараз Apple планує випустити iPhone 6 у двох варіантах - з діагоналлю екрана 4,7 і 5,5 дюйма.

Нинішні iPhone 5S мають діагональ 4 дюйми.

Nikkei пише, що дисплеї для пристроїв буде виробляти в тому числі і японська Sharp, а також Japan Display на заводі в Мобара.

Також до виробництва будуть залучені й інші компанії. Nikkei каже, що масове виробництво заплановано на майбутній квартал (квітень-липень).

Крім цього зазначається, що досить значну роль в електронній начинці майбутнього смартофону гратиме компанія LG Electronics.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!