"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінкурортів роздало 700 тисяч на рекламу туризму в Криму

Четвер, 6 березня 2014, 09:59

Міністерство курортів і туризму АР Крим уклало низку угод на проведення заходів та інформаційно-методичних турів.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Загальна вартість угод становить 730 тис гривень.

РП "Кримське курортно-туристичне агентство" Міністерства курортів і туризму АР Крим отримає 390 тис гривень за проведення інформаційно-методичних турів для представників турбізнесу, промислових підприємств та профспілок, ЗМІ, лікарів з України та іноземних держав.

Реклама:

Зокрема на лютий 2014 року був запланований п’ятиденний тур для представників турбізнесу, промислових підприємств та профспілок,  лікарів з України та іноземних держав на 100 осіб.

Ще 91 тис гривень РП "Кримське курортно-туристичне агентство" отримало за проведення республіканського конкурсу "Калейдоскоп чудес Криму" в лютому і всеукраїнського конкурсу оцінки якості внутрішнього туризму "Ukrainian Travel Awards" у вересні-жовтні.

ПП "Центр музейних технологій та етно-культурного туризму" Лади Сахарової заплатять 250 тис гривень за організацію заходів у лютому: Міжнародного Чорноморського туристичного форуму, Міжнародного форуму "IT-технології в туризмі, Workshop  для туроператорів України та зарубіжних країн. У травні мають провести Міжнародний форум  готельної анімації в сфері туризму

Раніше, 5 лютого Міністерство курортів також уклало угоду на 1,12 млн гривень для забезпечення участі АРК в міжнародних спеціалізованих туристичних виставках, ярмарках, біржах, фестивалях та інших міжнародних заходах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!