Холдинг Януковича молодшого заявляє, що працює в штатному режимі

Середа, 5 березня 2014, 19:00

На сьогоднішній день компанії групи МАКО працюють у штатному режимі, зберігаючи заплановані раніше темпи робіт і виконуючи всі взяті на себе зобов'язання.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Як наголошується, діяльність всіх активів групи здійснюється в суворій відповідності до чинного законодавства, фінансові результати роботи регулярно підтверджуються провідними компаніями-аудиторами, а керівництво робить все для забезпечення стабільної роботи групи і збереження позитивної атмосфери в колективі.

"На двох будівельних майданчиках групи в Донецьку зберігаються передбачені темпи робіт. Планується, що обидва об'єкти будуть здані в експлуатацію вчасно вже в поточному році", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

"Що стосується інформації про арешт рахунків MAKO Trading SA - група зараз проводить консультації з компетентними юристами з метою визначення достовірності даної інформації та об'єктивності висунутих претензій", - повідомляється в прес-релізі.

У компанії заявили, що MAKO Trading SA займається законною діяльністю по трейдингу з України в більш ніж 20 країн світу. Дана діяльність повністю відповідає законодавству Швейцарії.

Також наголошується, що компанія подавала всю необхідну звітність, а також платила відповідні податки у Швейцарії. Звітність даної компанії також була підтверджена швейцарськими аудиторами.

"Ми також хочемо підкреслити, що у випадку, якщо рахунки MAKO Trading SA дійсно заблоковані, це призведе до призупинення компанією експорту вугілля з України, що тільки погіршить і так непросту ситуацію з надходженням валютного виторгу в країну", - йдеться в прес-релізі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: