Ситуація в Україні може негативно вплинути на Митний союз - Путін

Середа, 5 березня 2014, 16:34

Країнам Митного союзу треба подумати про заходи захисту своїх виробників у зв'язку з важкою кризовою ситуацією в Україні.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін, відкриваючи засідання Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав, передає "Прайм".

За його словами, екстраординарна ситуація, що склалася на Україні, викликає серйозне занепокоєння.

"Українська економіка перебуває у важкій, якщо не сказати у надзвичайно важкій кризі. Можливі негативні наслідки і для ринку Митного союзу. Нам потрібно разом подумати над тим, що зробити в цілях захисту наших виробників і експортерів, а також опрацювати параметри подальшої взаємодії з Україною", - сказав Путін.

Реклама:

Він зазначив, що Україна є ключовим економічним партнером Митного союзу, з яким країни організації об'єднують тісні промислові та торговельні зв'язки.

"Безумовно, нам треба зробити все, щоб допомогти нашим партнерам вийти з тієї складної ситуації, в якій вони сьогодні знаходяться", - сказав Путін.

Він додав, що в ході сьогоднішньої зустрічі глави держав Росії, Білорусії і Казахстану обговорили інші аспекти, що стосуються ситуації навколо України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: