"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кубів провів зустріч з головою місії МВФ

Вівторок, 4 березня 2014, 20:01

Голова Національного банку Степан Кубів обговорив із керівником місії МВФ в Україні Миколою Георгієвим поточну економічну ситуацію в країні та опорні точки необхідних реформ.

Про це йдеться в прес-релізі Національного банку.

Під час зустрічі Кубів відзначив, що ситуація в Україні і на міжнародному ринку складна й тому "ми розраховуємо на підтримку наших партнерів".

Кубів повідомив про кроки, які Національний банк здійснює, та заходи, яких планує вжити на фінансовому ринку.

Реклама:

"Питання ліквідності банків, депозитів фізичних і юридичних осіб наразі є пріоритетом. Ми розпочали і дотримуємося гнучкої монетарної політики. Для цього ми доопрацьовуємо стратегію і реформування буде обов’язково розпочато в банківській системі", - зазначив голова Національного банку.

Кубів також висловив упевненість у тому, що банківський нагляд буде сучасним, правдивим і транспарентним, а також удосконалено впровадження єдиних міжнародних стандартів бухгалтерського обліку, звітності та подання правдивої статистики в Україні.

"Він подякував представникам місії МВФ за надання допомоги в отриманні досвіду та ознайомленні зі світовою практикою управління банківською системою", - йдеться в прес-релізі.

"Ми гарантуємо свою відповідальність за ту роботу, яку будемо робити. Поточні проблеми вирішуватимемо ефективно і швидко", - підсумував голова Нацбанку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!