Віце-прем'єр Гройсман задекларував 1,5 мільйона гривень

Понеділок, 31 березня 2014, 15:24

Дохід віце-прем’єр-міністра та голови Мінрегіону Володимира Гройсмана у минулому році становив півтора мільйони гривень, з яких майже половина  - дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна.

Про це повідомляє прес-служба Мінрегіону.

"Інші доходи урядовця, порівняно з 2012 роком, суттєвих змін не зазнали  це 653 тисячі гривень доходів від надання майна в оренду, 147,8 тисяч гривень заробітної плати, 11,4 тисяч гривень зазначені в графі "дивіденди, проценти" та 1,5 тисяч гривень у графі "дарунки, призи, виграші", - йдеться в повідомленні.

 

Також зазначається, що матеріальної допомоги  Володимир Гройсман не брав. Доходів за кордоном, цінних паперів він та його сім’я, як і раніше, не мають. На банківських рахунках віце-прем’єр-міністра зберігається 519 тисяч гривень.

Реклама:

Дохід членів родини Гройсмана - це в основному підприємницька діяльність. Торік дохід членів сім’ї становив дещо менше від 2012 року - 842,8 тисяч гривень, а було 878,3 тисяч гривень. На банківських рахунках членів родини зберігається близько 33 тисяч гривень.

"У розділі "Нерухоме майно" жодних змін не відбулося: у власності Володимира Гройсмана перебувають все ті ж 91,5 сотки землі, два житлових будинки та інше нерухоме майно загальною площею 2156 квадратних метрів, з якими він прийшов на посаду міського голови Вінниці в 2006 році", - повідомляє прес-служба.

У відомостях про транспортні засоби зазначено, що, як і раніше, члени його родини володіють позашляховиком "Volkswagen Touareg". А от сам Володимир Гройсман в минулому році придбав Range Rover за 1,5 млн гривень, продавши Toyota Land Cruiser за 720 тисяч гривень.

У відомостях про фінансові зобов’язання та витрати декларанта та членів його родини найбільша сума - це 271,3 тисяч гривень в графі "погашення основної суми позики".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!