В банках Курченка введена тимчасова адміністрація

Понеділок, 3 березня 2014, 13:31

В "Брокбізнесбанку " та "РеалБанку" Сергія Курченка введена тимчасова адміністрація.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті банку.

Як зазначається, на підставі постанови правління Нацбанку від 28 лютого 2014 року №107 "Про віднесення ПАТ "Брокбізнсбанк" до категорії неплатоспроможних" виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізосіб 28.02.2014 прийнято рішення № 9 щодо запровадження тимчасової адміністрації.

"Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізосіб на здійснення тимчасової адміністрації в АТ "Брокбізнсбанк" призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Фонду гарантування вкладів фізосіб Куреного Олександра Вікторовича", - йдеться у повідомлені.

Реклама:

Згідно із повідомленням, тимчасову адміністрацію в АТ "Брокбізнесбанку" запроваджено строком на три місяця з 03 березня 2014 по 02 червня 2014.

Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники АТ "Брокбізнесбанк" можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку.

Виплати за зазначеними договорами здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком про віднесення банку до категорії неплатоспроможних, але не більше 200 тисяч гривень.

Як повідомляють джерела "Економічної правди", в "РеалБанку" також введена тимчасова адміністрація.

Нагадаємо, обидва банки належать Сергію Курченку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: