Італійці показали свій концепт iPhone 6. Відео

Субота, 29 березня 2014, 12:09

Італійські дизайнери з SET Solution, вже почали представляти iPhone 6 по другому колу.

Про це пише yablyk.com.

Так, раніше вони змоделювали футуристичний смартфон, оснащений сканером сітківки ока, яка може замінити Touch ID, а тепер представили більш реалістичний концепт, функціонал і зовнішній вигляд якого цілком може збігтися з реальними розробками компанії з Купертіно.

Реклама:

Автори припускають, що iPhone 6 отримає 4,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів, який займе практично всю площу фронтальної панелі. При цьому, в якості захисного покриття буде використано суперміцна сапфірове скло.

Не обійдеться без удосконалення основних компонентів і модулів. Зокрема, основна камера отримає дозвіл матриці 10 Мп і світлосилу F/1.8, а за продуктивність відповідатиме 4-ядерний 64-розрядний мікропроцесор Apple A8, створений за 20-нм технологічним процесом.

Зовні пристрій не дуже зміниться - стане дещо вище і тонше (132,7х65,2 х 6мм), практично зникнуть бічні рамки навколо дисплея, фізичні кнопки стануть більш тонкими і витягнутими.

Власне, даний концепт був розроблений відповідно з інсайдерською інформацією, яка була отримана від японських журналістів з газети Nikkei, що дозволяє говорити про реалістичність подібних функцій і характеристик.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!