"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Аваков просить передати Нацгвардії 800 одиниць військової техніки. Документ

Четвер, 27 березня 2014, 12:10

Міністерство внутрішніх справ звернулося до Адміністрації президента з проханням забезпечити Національну гвардію України військовою, авіаційною і автомобільною технікою.

Про це йдеться в листах голови МВС до Адміністрації президента.

Зокрема, виходячи із звернень, з метою комплектування 10 військових частин Нацгвардії, пропонується вирішити питання щодо передачі з підприємств Держконцерну "Укроборонпром" 99 бронетранспортерів.

Також міністр просить передати Нацгвардії 4 літаків АН-32 "Б" держпідприємства "Антонов". Крім цього, Аваков пропонує повернути з оренди 10 вертольотів МІ-8МТВ, які зараз знаходяться в користуванні у ПАТ "Авіакомпанії "Українські вертольоти".  У Державної прикордонної служби пропонується взяти 1 літак АН-72.

Реклама:

Голова МВС пропонує також взяти у Мінздоров'я 70 автомобілів швидкої медичної допомоги, забезпечити Нацгвардію 20 легковими автомобілями і вирішити питання щодо передачі з Міноборони військової техніки в кількості 568 одиниць (вантажні автомобілі, бронетранспортери, польові кухні).

В одному із листів Аваков також просить "забезпечити особовий склад черевиками з високими берцями у кількості 20 тисяч пар". 

 
 
 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: