Запасів палива в Криму залишилося на п'ять днів

Середа, 26 березня 2014, 16:27

Запасів палива в Криму залишилося на п'ять днів.

Про це заявив журналістам перший заступник міністра палива та енергетики Криму Вадим Жданов, передає ИТАР-ТАСС.

"Є проблема із забезпеченням світлими нафтопродуктами. Найближчим часом буде налагоджено постачання бензину російськими компаніями" , - заявив Жданов.

За його словами, в регіоні повинен знаходитися 10-денний запас палива у всіх операторів.

Реклама:

"У нас сьогодні це п'ятиденний запас. Тобто він менше нормативного. Проте зараз вирішується питання з постачання, у тому числі вже йдуть поставки з Російської Федерації. Поставка буде вестися двома каналами - або через Керченську поромну переправу, або морським шляхом", - сказав Жданов.

Раніше глава комітету з транспорту республіки Крим Юрій Шевченко заявляв в інтерв'ю Кримінформу, що за даними на 25 березня, кримські паливні компанії мали 10-денний запас палива для забезпечення транспортних перевезень по півострову, протягом цього часу місцева влада розраховує домовитися про постачання палива в республіку за внутрішньоросійськими цінами.

Шевченко додав, що питання про приведення цін на паливо у відповідність з російськими цінами досі не вирішене.

"Я задаю його всім своїм колегам, які займаються паливом: коли ви зробите ціни на паливо, як в Росії? Зробите ціну на паливо 31 рубль, тоді багато перевізників зітхнуть і, можливо, не будуть поки задавати питання щодо збільшення тарифів. Але це поки не вирішено", - зазначив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!