ЄС допоможе Україні збільшити експорт сільгосппродукції

Середа, 26 березня 2014, 13:43

Євросоюз сприятиме переходу українських виробників сільгосппродукції та органів нагляду до європейських стандартів якості.

Про це йшлося під час розширеної зустрічі членів Уряду України з делегацією ЄК за участі Комісара ЄС із питань розширення та політики сусідства Штефана Фюле та Комісара ЄС з питань бюджету та фінансового планування Януша Левандовські, повідомляє прес-служба Мінагропроду.

"Ми розуміємо стратегічну важливість агропромислового комплексу як для України, так і для Європейського союзу. Ми готові направити в Україну спеціалістів ветеринарної, санітарної та фітосанітарної галузі для того, щоб удосконалити ці сфери та поділитися європейським досвідом і для того, щоб Україна мала змогу більше експортувати на європейський ринок сільськогосподарської продукції", – наголосив Фюле.

Як зазначається у повідомленні, наразі відбувається засідання тематичних груп членів делегації Європейської Комісії та  урядовців, серед яких є група присвячена торгівлі та сільському господарству. За результатами роботи груп відбудеться засідання Кабінету міністрів України.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: