МінАПК та зернотрейдери домовились розробити закон щодо діяльності на окупованій території

Вівторок, 25 березня 2014, 19:33

На засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань функціонування ринку зерна, було підняте питання про необхідність прийняття закону, який би регулював діяльність  підприємств на окупованій території в АР Крим.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

"Учасники засідання - представники потужних зерноторгових компаній та профільних асоціацій - наголосили на тому, що суб’єкти господарської діяльності, які мають майно та господарські комплекси на окупованій території Криму мають намір зберегти економічну присутність на півострові" - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, на засіданні відзначалось, що для того щоб не допустити фінансових втрат компаній та для врегулювання питань експорту зерна необхідно ухвалити окремий закон, який в правовому полі унормує діяльність цих компаній в АР Крим.

Реклама:

"Усвідомлюючи всю складність ситуації щодо управлінням підприємствами, які розташовані в АР Крим, прошу всіх учасників ринку зерна у найближчі дні спільно напрацювати необхідні законодавчі ініціативи і  оформити правові норми, згідно з якими буде здійснюватись діяльність компанії на півострові", - заявив міністр аграрної політики Ігор Швайка.

"Як член уряду я надам всю необхідну підтримку для прийняття закону про господарську діяльність на тимчасово окупованій території", - додав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: