"Візз Ейр" відкриває рейс з Києва на Неаполь

Вівторок, 25 березня 2014, 15:09

"Візз Ейр Україна" у вівторок оголосила про відкриття нового рейсу, який з'єднає українську столицю з Неаполем в Італії.

Про це йдеться в прес-релізі авіакомпанії "Візз Ейр Україна".

"Цей новий бюджетний рейс між Україною та Італією буде виконуватися одним із нових літаків Airbus A320, починаючи з 14 червня 2014 року", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, маршрутна мережа польотів "Візз Ейр Україна" з Києва налічуватиме 14 напрямків у 6 країн.

Реклама:

В авіакомпанії впевнені, що цей, вже третій, рейс з Києва до Італії зміцнить ділові відносини двох країн і сприятиме створенню нових робочих місць в авіаційній та туристичній галузях.

"Наша прихильність українському ринку підтверджується анонсуванням третього лоукост авіасполучення з Києва до Італії", - зазначив менеджер з комерційної діяльності "Візз Ейр Україна" Вадим Третяк.

За його словами, тепер переліт в Неаполь доступний за ціною всього від 519 гривень.

"Ми впевнені, що цей наш маршрут буде таким же популярним, як і 13 інших наших міжнародних напрямків із Києва. Ми сподіваємося, що відкриття рейсу також дасть стимул для розвитку нових робочих місць в туризмі. Також, ми впевнені, що українці оцінять можливість відвідувати красивий і сонячний Неаполь в будь-який час року", - заявив Третяк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!