"СЄПЕК" звинувачує конкурентів у спробі переділу ринку

П'ятниця, 21 березня 2014, 12:37

Група "СЄПЕК" заявляє, що деякі її конкуренти користуючись важкою ситуацією в країні, використовують лобістів у структурах влади для переділу ринку у своїх інтересах.

Про це йдеться в заяві компанії.

"На жаль, ми також бачимо процес суміщення інтересів політичних та економічних , деякі конкуренти ГК  "ВЕТЭК", користуючись важкою ситуацією в країні, використовують лобістів у структурах влади для переділу ринку у своїх інтересах", - йдеться в повідомленні.

"Ми заявляємо про несправедливість і тенденційність подібних дій і залишаємо за собою право на захист інтересів трудових колективів та інвесторів групи компаній ВЕТЭК  в рамках чинного законодавства та світового права", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Також у компанії висловили впевненість, що фактам політичних переслідувань та недобросовісної конкуренції буде дана своєчасна і адекватна оцінка з боку відповідних державних структур та українського суспільства.

"Замість всебічного та об'єктивного розслідування, результати якого повинні бути представлені та роз'яснені громадськості, на озброєння взято практику дострокового призначення винних", - йдеться в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: