Росія заарештувала рахунки корпорації Порошенка

Четвер, 20 березня 2014, 11:42

Рахунки української кондитерської корпорації Roshen у Росії заарештовано.

Про це "ИТАР-ТАСС" повідомила прес-секретар корпорації Roshen Інна Петренко.

"14 березня накладено арешт на наші рахунки у Росії", - сказала вона.

Петренко також повідомила, що Roshen призупинила виробництво на російських підприємствах, які знаходяться в Липецьку і Липецькій області, з 19 березня на тиждень. "Робота призупинена у зв'язку з тим, що вчора на наших липецьких підприємствах проводилися огляди представниками головного управління МВС Росії у Москві на підставі відкритої кримінальної справи, яку ми, зі свого боку, вважаємо сфабрикованими. У таких умовах виробляти продукцію неможливо", - пояснила вона.

Реклама:

За словами Петренка, кримінальну справу порушено щодо ТОВ "Рошен", юрособа корпорації, зареєстроване на території Росії в місті Липецьку, і ВАТ "ЛКФ "Рошен". При цьому представник компанії поки не розкрила інформацію про те, у зв'язку з чим така справа порушена.

Липецький інформаційний портал Gorod48 повідомляв, що 19 березня вранці в Липецьку вхід на кондитерську фабрику Roshen був заблокований вантажівкою Омону і поліцейським "УАЗом". Робітників на територію липецької фабрики не пускали.

Липецьке підприємство входить до української кондитерської компанії Roshen, підконтрольна структурам підприємця Петра Порошенка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!