Apple виграла великий патентний розгляд у Німеччині

Неділя, 2 березня 2014, 11:53

Регіональний суд Мангейма в п'ятницю відмовив у позові німецькій патентній компанії IPCom в її вимозі 1,57 мільярда євро з компанії Apple за порушення прав на 3G-патент IPCom.

Про це повідомляє "CyberSecurity".

За інформацією видання, IPCom подала в суд на Apple за порушення патенту, що описує технологію перемикання мобільних пристроїв між різними мережами.

Компанія заявила, що європейський патент EP 1841268 є частиною стандартизованих 3G-технологій.

Реклама:

Також IPCom подала в суд на Apple за звинуваченням у порушенні німецького патенту DE 19910239, який пов'язаний з технологією з управління перевантаженими бездротовими комунікаційними каналами. Проте суд не побачив порушень патентів і відмовив IPCom в обох випадках, пише видання.

Йохим Бок, прес-секретар Регіонального суду Мангейма, каже, що раніше суд також відмовив IPCom в аналогічних вимогах до HTC.

Бок також повідомив, що в п'ятницю суд лише відмовив IPCom, тоді як у понеділок компанія-заявник отримає розширене письмове мотивування відмови і може його оскаржити.

У IPCom вже заявили, що готуються оскаржити рішення в суді вищої інстанції. В Apple поки ніяк не прокоментували рішення суду.

Компанія IPCom була заснована в 2007 році і зараз має портфоліо в 1200 патентів, розбитих на 160 сімейств і пов'язаних з мобільними і бездротовими комунікаціями. 35 сімейств патентів пов'язані з технологіями GSM, GPRS і UMTS.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!