"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"ПриватБанк" обіцяє відновити роботу в Криму після визначення правового статусу

Середа, 19 березня 2014, 11:29

"ПриватБанк" зможе відновити роботу своїх відділень у Криму після чіткого визначення правового статусу банку на території Кримської республіки.

Про це заявили прес-службі банку.

Як наголошується в заяві, на сьогоднішній день банк тимчасово призупинив роботу своїх відділень і всі операції з рахунками клієнтів через невизначеність юридичного статусу банківської системи півострова.

"На сьогоднішній день юридично філії українських банків не можуть працювати на іноземних територіях, якою Російська федерація оголосила Республіку Крим", - йдеться в повідомленні прес -служби.

Реклама:

"Для того, щоб ми змогли і далі виконувати свої зобов'язання перед нашими українськими вкладниками, необхідно отримати інструкції від НБУ та ознайомитися з правилами та умовами роботи банківських установ на території Республіки Крим", - зазначили в прес-службі.

Згідно із повідомленням прес-служби, банки дуже суворі організації вся діяльність яких заснована на інструкціях, регламенти та процедури.

"Ми не можемо працювати без інструкцій. Ми просимо вибачення у наших клієнтів і прикладаємо всі зусилля , щоб зрозуміти як працювати в нових умовах", - зазначили в прес -службі.

Як повідомлялося раніше, найбільший банк "ПриватБанк" тимчасово призупинив роботу своїх відділень у Криму і всі операції з рахунками клієнтів через невизначеність юридичного статусу банківської системи півострова.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!