Міноборони скасувало мільйонні тендери на розпис іконостасу

Середа, 19 березня 2014, 10:34

Міністерство оборони на початку березня відмінило тендери на придбання товарів і послуг на очікувану суму 647,71 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, відмінено усі тендери на харчування понад 45 тисяч військових у 2014 році на 475,98 млн гривень, палива на 158,03 млн гривень, вугілля на 4,86 млн гривень, послуг прання на 5,10 млн гривень, спальної білизни та подушок на 1,94 млн гривень.

Причинами для відміни тендерів стало "відсутність подальшої потреби у закупівлі" та перевищення запропонованих цін над очікуваною вартістю.

Реклама:

Також відмінено тендер на розпис іконостасу та стін храму на території військової частини А0222 у Київі по вул. Дегтярівська, 19. Що саме мало бути зроблено за 1,8 млн гривень з державного бюджету - невідомо, оскільки технічне завдання не оприлюднено. На цей тендер не було подано жодної заявки.

Відомо, що завдання на розпис іконостасу 16 січня 2014 року затвердив перший заступник Міністра оборони Олександр Олійник. Йому належить банк "Меркурій", в який днями було введено тимчасову адміністрацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!