Google анонсувала ОС Android Wear. Відео

Середа, 19 березня 2014, 10:24

Google запускає Android в світ електронних пристроїв, що носяться.

Про це пише CyberSecurity.ru.

19 березня інтернет-гігант офіційно представив Android Wear - версію операційної системи для використання в широкому спектрі мініатюрних електронних пристроїв, таких як смарт-годинник, окуляри і тому подібні гаджети.

Реклама:

Google повідомила, що апаратними партнерами по запуску Android Wear стають компанії LG, Asus, HTC, Motorola і Samsung, тоді як чіп-партнерами стають компанії Broadcom, Imagination, Intel, MediaTek і Qualcomm. The Fossil Group до кінця цього року випустить годинник на базі Android Wear.

Нагадаємо, що раніше в галузі з'явилися чутки про те, що Google випустить спеціалізовану ОС для смарт-пристроїв.

За неофіційними даними, вже на майбутній конференції Google I/O компанія LG покаже смарт-годинник на базі Android Wear. Вона ж стане першим і найбільшим партнером по використанню Android Wear.

Спочатку передбачалося, що найбільшим споживачем Android Wear стане Samsung, але ця компанія віддала перевагу операційну систему Tizen.

Відомо, що Android Wear, як і Google Glass, буде багато в чому покладатися на Google Now і голосові команди. У блог-пості Google сказано, що Android Wear надаватиме релевантну інформацію, а також повідомлення з соціальних мереж, повідомлення з месенджерів та інших джерел і додатків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!