Облгазам наказали прибрати посередників із закупівель

Понеділок, 17 березня 2014, 19:30

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики закликала облгази вжити заходів для виведення посередників з процесу постачання матеріально-технічних ресурсів.

Про це повідомляє прес-служба НКРЕ.

"Вжити заходів для виведення посередників з процесу постачання матеріально-технічних ресурсів, послуг виробничого та невиробничого змісту", - зазначає прес-служба.

Також облгази зобов’язали забезпечити перегляд умов укладених договорів на постачання ресурсів, послуг виробничого та невиробничого змісту за для зменшення вартості зазначених договорів, зокрема в частині зниження цін закупівлі ресурсів, робіт та послуг із збереженням їх обсягів та якості та здійснення таких закупівель на тендерній основі керуючись мінімальним рівнем ринкових цін.

Реклама:

"Вжити заходів щодо відповідної оптимізації інвестиційних програм на 2014 рік, зокрема суттєвого скорочення закупівель легкових автомобілів, що обслуговують апарати підприємств, меблів, обчислювальної техніки, ремонтів офісних приміщень, засобів мобільного зв’язку, тощо",  - йдеться в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: