"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кримська "влада" забрала "Чорноморнафтогаз" і Феодосійську нафтобазу

Понеділок, 17 березня 2014, 15:10

Розпущений Верховною радою України кримський парламент прийняв рішення визнати власністю Криму майно держкомпаній "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами" і "Чорноморнафтогаз", включаючи континентальний шельф.

Як повідомив прес-центр парламенту, про це сказано в прийнятому на позачерговій сесії в понеділок постанові "Про питання енергетичної безпеки Республіки Крим".

Згідно з даним рішенням, Рада міністрів Криму отримала згоду на створення Кримського республіканського підприємства "Чорноморнафтогаз" і "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами" . Керувати ними буде Міністерство палива та енергетики Криму.

"Власністю Республіки Крим є рухоме і нерухоме майно публічного акціонерного товариства "Державне акціонерне товариство "Чорноморнафтогаз", розташоване на території Республіки Крим, її континентального шельфу, виключної економічної зони, яке увійшло і не ввійшло до статутного капіталу Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у складі необоротних і оборотних активів, у тому числі державне майно, передане йому в користування і знаходиться на балансовому і позабалансовому обліку", - йдеться в постанові.

Реклама:

Також зазначається, що Власністю АРК є рухоме і нерухоме майно Публічного акціонерного товариства "Укртрансгаз", розташоване на території Республіки Крим, яке увійшло і не ввійшло до статутного капіталу ПАТ "Укртрансгаз" і перебуває на її балансовому і позабалансовому обліку, у складі необоротних і оборотних активів.

Крім того, постановою встановлено, що власністю АРК є рухоме і нерухоме майно держпідприємства "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами", розташоване на території Республіки Крим, "у складі необоротних і оборотних активів, яке знаходиться на її балансовому і позабалансовому обліку".

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: