Для автопарку Кабміну замовили палива майже на 4 мільйони

П'ятниця, 14 березня 2014, 11:47

Автопідприємство Господарсько-фінансового департаменту СКМ за результатами тендеру уклало угоди з ТОВ "Техойл" на постачання палива на загальну суму 3,92 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Упродовж року "Техойл" одесита Віталія Пащенка постачатиме урядовому автопарку бензин А-95 (274 тис л по 9,6 гривень за літр) А-98 (80,3 тис л по 10,98 гривень за літр), А-92 (12,9 тис л по 9,45 гривень за літр), а також дизельне пальне (33 тис л по 8,8 гривень за літр), частково наливом бензовозними партіями, частково по талонах.

Окрім закупівлі пального цього року вже укладено договір на охорону автопідприємства за 660 тис грн., та комунальні послуги.

Реклама:

Окрім того наразі тривають тендерні процедури на замовлення техогляду й ремонту для автівок Кабміну (очікувана вартість 1,93 млн гивень), постачання деталей о них (1,2 млн гривень), а також шин (1 млн гривень).

Таким чином, за умови завершення усіх перерахованих тендерів укладенням договорів, витрати на міністерський автопарк цього року складуть щонайменше 9,6 млн гривень.

Нагадаємо, 5 березня новий прем’єр-міністр Арсеній Яценюк анонсував значне скорочення автопарків державних установ.

Згідно з проектом урядової постанови, у кожному міністерстві залишиться по одному автомобілю для керівників. За словами міністра фінансів Олександра Шлапака, це є європейською практикою. Загалом планується продати близько 1500 автомобілів, які нині обслуговують чиновників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!