Китайці готують дешевий 8-ядерний смартфон. Фото

П'ятниця, 14 березня 2014, 11:14

Китайська компанія Xiaomi готує до випуску бюджетний смартфон з серії Redmi, який буде оснащений  8-ядерним процесором і великим екраном.

Про це пишуть "Вести.ру".

Очікується, що цінник на таку "трубку" не перевищить 130 доларів.

Апарат отримає великий 5,5-дюймовий дисплей з IPS- матрицею (проти 4,7 дюйма у останньої "народної" моделі Xiaomi), операційну систему Android версії 4.2.2, 1 гігабайт оперативної пам'яті і підтримку microSD -карт (обсягом до 32 ГБ).

Реклама:

У якості "мізків" смартфону, швидше за все, знову виступить чіп MediaTek. Redmi другого покоління вийде у двох версіях: з тактовою частотою 1,4 і 1,7 ГГц. Також йому обіцяють 13-мегапіксельну основну камеру і 5-мп фронтальну.

 

Анонс Redmi може відбутися на фестивалі MiFan Festival на початку квітня - на річницю Xiaomi.

Новинка допоможе виробнику посилити свої позиції на Тайвані, Гонконзі і Сінгапурі, а також вийти на нові ринки - Малайзію, Індонезію і Таїланд.

Xiaomi, оцінюється в 10 мільярдів доларів, поки не така відома у світі, але вважається дуже перспективною компанією. У Китаї вона завойовує лояльність покупців завдяки демократичним цінами на вельми гідні смартфони.

Так, восени 2013 року партія 130-доларових моделей Hongmi, що складається з 100 тисяч штук, була розпродана всього за 90 секунд. Крім того, на новинку надійшло близько 7,5 мільйона заявок за попереднім замовленням.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!