"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Коломойський: бізнес Дніпропетровщини працюватиме "за новими правилами гри"

Четвер, 13 березня 2014, 19:14

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський заявив, що з квітня починається новий період для підприємців і бізнес Дніпропетровської області почне працювати "за новими правилами гри".

Про це він сказав на зустрічі з представниками малого, середнього та великого бізнесу регіону, передає УНІАН.

"З квітня ми будемо дотримуватися нових правил в бізнесі. Кожен з підприємців має прийняти рішення давати хабара чи ні. Ми захищатимемо від незаконних дій. Але бізнес повинен також розуміти свою соціальну відповідальність перед людьми", - сказав Коломойський.

Губернатор закликав підприємців Дніпропетровщини надавати свої пропозиції щодо оптимізації податків, роботи контролюючих та правоохоронних органів.

Реклама:

За його словами, чим більше таких пропозицій надійде, тим більше шансів, що ці ініціативи будуть прийняті на законодавчому рівні.

Коломойський також заявив, що він не підтримує таку виконавчу структуру, як Міністерство промислової політики. На його думку, це в даний момент не потрібно.

За словами Коломойського, він прихильник лібералізації великого українського бізнесу в питаннях пошуку та розширення ринків збуту.

Він також заявив, що держава повинна допомагати розвитку дрібного і середнього бізнесу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!