"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Deutsche Bank продовжить розвивати бізнес в Україні

Четвер, 13 березня 2014, 15:11

Deutsche Bank має намір продовжувати та активно розвивати свою діяльність в Україні.

Про це повідомив генеральний виконавчий директор регіону Центральної та Східної Європи "Дойче Банку" Пітер Тільз, передає прес-служба Національного банку.

"Тільз підтвердив наміри фінансової установи продовжувати та активно розвивати свою діяльність в Україні в галузях енергетики, сільського господарства, а також щодо розбудови інфраструктури, української газотранспортної системи як головного транзитного потоку до Європи тощо", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, він висловив підтримку новоствореному уряду України та його політики щодо реформ і розвитку демократичних ініціатив у країні.

Реклама:

"Голова НБУ Степан Кубів подякував представникам "Дойче Банку" за їх наміри і надалі розвивати свій бізнес в Україні в такий складний час і висловив сподівання щодо розширення інструментарію залучення інвестицій в економіку України, ураховуючи досвід та професіоналізм провідної європейської фінансової установи", - повідомляє прес-служба.

Як повідомлялося, наразі Національний банк проводить активні переговори з міжнародною спільнотою стосовно отримання фінансової підтримки.

Так, цього тижня, під час перемовин із представниками Європейського банку реконструкції та розвитку досягнуто домовленості щодо реалізації комплексу необхідних Україні реформ в різних галузях економіки шляхом додаткового спрямування 5 млрд доларів протягом п’яти наступних років.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: