Google купила розробника ігрових контролерів Green Throttle

Середа, 12 березня 2014, 11:59

Компанія Google зробила чергову покупку - на цей раз компанія купила фірму Green Throttle Games - розробника ігрових контролерів для пристроїв на базі Android.

Про це пише 3dnews.ru.

Green Throttle заснована Чарльзом Хуангом, співзасновником студії RedOctane, відомій в першу чергу серією ігор Guitar Hero.

Основний напрямок діяльності Green Throttle - створення спрощених клонів маніпуляторів Xbox 360.

Реклама:

Контролери Green Throttle мають одну важливу особливість: до смартфону або планшету під управлінням Android може бути підключено до чотирьох таких маніпуляторів одночасно.

На початку листопада 2013 року на сайті Green Throttle з'явилося повідомлення, що компанія призупиняє діяльність. Схоже, причина полягала в переговорах з Google.

Як тепер повідомляється, за умовами договору з пошуковим гігантом, Чарльз Хуанг збереже права над бізнесом Green Throttle і не буде приєднуватися до Google.

Які саме плани будує Google щодо нового придбання, поки не ясно.

Ймовірно, це пов'язано з можливістю виходу на ринок домашніх ігрових консолей і ТВ-приставок.

Подробиці можуть бути розкриті на конференції Google I/O 2014, яка стартує 25 червня.

Нагадаємо, що протягом пари останніх місяців Google купила три компанії: це інженерна фірма Boston Dynamics, відома своїми розробками в галузі робототехніки, творець систем для "розумного" будинку Nest Labs (сума угоди становила 3,2 млрд доларыв ) та ізраїльський розробник засобів аутентифікації за допомогою звуку SlickLogin.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!