"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фонд гарантування продовжив пошук інвесторів для банків Курченка

Середа, 12 березня 2014, 11:50

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив пошук інвесторів для "Брокбізнесбанку" та "РеалБанку" до 14 березня включно.

Про це йдеться в повідомленні Фонду, пишуть "Українські новини".

"У зв'язку з надходженням до Фонду гарантування вкладів фізосіб попередніх заяв від потенційних інвесторів, які висловили намір взяти участь у виведенні з ринку "Брокбізнесбанку", а також з метою розширення кола потенційних інвесторів шляхом забезпечення подачі документів до Фонду усіма зацікавленими особами виконавча дирекція Фонду вирішила продовжити термін для пошуку потенційних інвесторів, які мають намір взяти участь у виведенні АТ "Брокбізнесбанк"  та "РеалБанку" з ринку, до 16:00 14 березня 2014", - йдеться у ньому.

Раніше Фонд встановив граничної датою прийому документів 10 березня.

Реклама:

Фонд пропонує потенційним інвесторам такі способи виведення банку з ринку: відчуження всіх або частини активів і зобов'язань банку на користь приймаючого банку; створення та продаж інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов'язань банку ; продаж банку в цілому.

Потенційний інвестор, який планує брати участь у виведенні банку з ринку, зобов'язаний отримати погодження Національного банку на придбання істотної участі в "Брокбізнесбанку" та "РеалБанку".

Нагадаємо, з 3 березня Фонд гарантування вкладів ввів тимчасову адміністрацію в "Брокбізнесбанк" (Київ) і "Реалбанк" (Харків).

Як відомо, "Брокбізнесбанк " і "Реалбанк" контролюються бізнесменом Сергієм Курченко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: