"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Бізнес "погрожує" корупціонерам: або добровільно підуть, або їх змусять

Вівторок, 11 березня 2014, 18:56

ВГО "Фумігаційна асоціація" закликає чиновників, які задіяні в корупційних схемах, добровільно залишити свої посади, та перестати лобіювати на посади своїх спільників.

Про це йдеться у зверненні президента Асоціації Тамари Підберезняк до Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства екології та Держветфітослужби.

"Звертаємося до усіх чиновників, які задіяні в корупційних схемах добровільно залишити свої посади, а також перестати лобіювати призначення на посади своїх спільників, готових продовжувати негідну справу поборів", - заявила Підберезняк.

За її словами, у випадку, якщо до 15 березня 2014 року чиновники не виконають цю вимогу, то "ми, як професійне галузеве об'єднання, зробимо все можливе для того, щоб зібрати і передати всю інформацію по корупційних схемах і тарифах, а також прізвища хабарників до правоохоронних органів".

Реклама:

"Ми втомились від хабарництва та поборів. Хочемо кваліфіковано і професійно вести свій бізнес, не оглядаючись на примхи знахабнілих корупціонерів", - йдеться у зверненні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!