У Кернеса розпиляли чверть мільйона на охорону центру для безробітних

Понеділок, 10 березня 2014, 09:14

Харківський міський центр зайнятості Державного центру зайнятості Мінсоцполітики України 25 лютого уклав угоду з ТОВ "Безпека-Сервіс" на послуги охорони.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди становить 0,22 мільйона гривень.

Підрядник має забезпечити 14688 годин охорони протягом року. Планується встановити два цілодобових пости.

Реклама:

За інформацією видання, фірма "Безпека-Сервіс" належить ТОВ "Консалтинговий центр право та аудит", яким володіють Тетяна Дзіна і ПП "Стандарт" Вікторії Жаркової. Першозасновниками фірми були Олексій Виногородський і Олександр Кравченко.

Відомо, що Тетяна Дзіна у свій час була зареєстрована за однією домашньою адресою з Вірою Поповою, яка є директором ТОВ "Пульт-Город", що було єдиним конкурентом на торгах з різницею пропозицій 1%.

Кінцевим власником "Пульт-Город" є ТОВ "Охорона Гарант" Олексія Виногородського і Олександра Кравченка.

"Охорона Гарант" зареєстрована за однією адресою з переможцем тендеру "Безпека-Сервіс". Також у тендерній документації "Безпека-Сервіс" вказала номер телефону, який, за інформацією держреєстру, є контактним для "Охорона Гарант" - (057) 754-67-73.

Цим же телефоном користується і ТОВ "Охрана-Сервіс" родини Симов’янів, які контролюють харківський банк "Грант". Директором "Охрана-Сервіс" є Попов Олександр, який займає аналогічну посаду у вищезгаданому ПП "Стандарт".

Ваграм Симов’ян є співзасновником Асоціації працівників професійних охоронних структур в Харківській області разом із заступником мера Харкова з питань сім’ї, молоді та спорту Поповим Олександром. Також Попов має власну охоронну фірму "Інекс" і володіє збройним заводом "Латек", пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!