Курченко запевняє, що й надалі розвиватиме ФК "Металіст"

Субота, 1 березня 2014, 16:54

Президент ФК "Металіст" Сергій Курченко заявляє, що ситуація в клубі знаходиться під контролем, і він має намір продовжувати розвивати команду.

"Я, як президент ФК"Металіст", офіційно заявляю, що не існує ніяких передумов для виник навколо клубу ажіотажу і сумнівів у його майбутньому. Домисли, циркулюючі в ЗМІ та середовищі вболівальників, дестабілізують роботу клубу і негативно позначаються як на його іміджі, так на іміджі українського футболу в цілому, в тому числі і на європейській арені", - йдеться в його зверненні, опублікованому на офіційному сайті клубу в суботу.

Курченко підкреслив, що чутки про те, що гравці "Металіста" нібито не отримують зарплату, безпідставні.

"Станом на сьогоднішній день гравцям і менеджменту клубу повністю виплачена зарплата, в тому числі, і за січень. Мені дуже шкода, що екс-головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич залишив свій пост, не витримавши інформаційної атаки і тиску, яка зчинилася навколо клубу в світлі останніх подій в країні", - зазначив він.

Реклама:

Президент клубу впевнений у майбутньому "Металіста" і заявив, що докладає всіх зусиль для його розвитку та подальшого зміцнення позицій.

"Вірю, що в сезоні 2013-14 команда здатна виграти чемпіонат України. І це - наша головна мета. Я прошу вболівальників "Металіста" не піддаватися паніці та інформаційним провокацій. Ваша підтримка зараз, як ніколи, потрібна улюбленому клубу харків'ян", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: