"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Київводоканал" купив хімії на 34 мільйони

Неділя, 9 лютого 2014, 12:45

ПАТ "АК "Київводоканал" 24 січня за результатами тендеру уклало угоду з ПП Торговий дім "Кодіс-Сервіс" на постачання коагулянту на суму 33,83 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

За інформацією видання, замовлено 17 тисяч тонн шматкового сірчанокислого алюмінію з вмістом не менше 16% AL2O3. Тендерна ціна становила 1,99 тисяч гривень за тонну, так само, як і минулого року.

Як зазначається, фірма "Кодіс-сервіс" зі статутним капіталом 181 тисяча гривень наразі зареєстрована на Олександра Меженського. У попередні роки компанія неодноразово змінювала адресу реєстрації, засновників та директорів.

Реклама:

Фірма уперше виграла державний тендер минулого року - це також було замовлення "Київводоканалу" на сірчанокислий алюміній на загальну суму 30 млн гривень, пізніше цій же компанії замовляли коагулянт "Полвак" на 15 млн гривень.  Окрім цих тендерів від "Київводоканалу" жодного іншого "Кодіс-Сервіс" не вигравав.

Єдиним конкурентом фірми було дніпропетровське ТОВ "Торговий будинок "Аква-Холдинг". Власниками фірми є Сергій Астахов і ТОВ з іноземними інвестиціями "Євроленд", чиїми власниками є Сергій Захаренко і компанія "Гранд Стар ЛЛК" (США, Делавер).

За останні п’ять років "Аква-Холдинг" виграв аналогічних тендерів на постачання хімікатів на загальну суму 71,80 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!