Samsung знову відмовили в позові проти Apple

Неділя, 9 лютого 2014, 10:31

Міністерство Юстиції США в п'ятницю оголосило про закриття розслідування за скаргою корейської Samsung Electronics щодо неправильного використання компанією Apple ряду патентів Samsung.

Про це пише "CyberSecurity".

Як наголошується, раніше Samsung вимагала, щоб влада США заборонила в країні продаж низки моделей Apple iPhone і iPad на американському ринку.

Apple заявила, що сама Samsung пропонує ліцензувати її патенти на несправедливих умовах і зловживає своїми правами на основоположні патенти на технології зв'язку, щоб блокувати конкуренцію на ринку.

Реклама:

Ряд виробників технологічних рішень володіють правами на технології, які є основоположними та стандартизованими. Під час стандартизації ці компанії заявляли, що будуть пропонувати ці патенти всім учасникам ринку на рівних і недискримінаційних умовах.

В Apple раніше заявляли, що Samsung порушила ці зобов'язання, так як зажадала укладання ліцензійних договорів на дискримінаційних умовах.

У свою чергу в Samsung попросили заборони на ввезення iPhone і iPad в США. Зараз американські чиновники відмовили в цій вимозі Samsung, а також заявили, що відхиляють вимоги Samsung, але продовжують стежити за розвитком ситуації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!