Рідні фірми розпиляли мільйони на харчі для військових

Субота, 8 лютого 2014, 12:56

Військова частина А1514 Міністерства оборони України 27 січня уклала угоди на придбання продуктів харчування на 4,78 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Як зазначається, ТОВ "ТК "Кримкурортсервіс" отримало замовлення на 2,31 млн гривень на молочні продукти і яловичину.

Фірма "Кримкурортсервіс" зареєстрована на Євгена Буліча. Раніше директорами фірми були почергово брати Михайло Фурса і Олександр Фурса, які наразі є власниками "Аметист і К", що також бере участь у тендерах на закупівлю продуктів.

Реклама:

На торгах на закупівлю масла і яловичини єдиним конкурентом було ТОВ "Севпродукт", співзасновником якого до початку 2010 року був Михайло Фурса, сьогодні власницею є Алла Бояркова.

За інформацією видання, з фірмою "Торговий Дім "Чорномор" ОРГ" підписали угод на 1,84 млн гривень. Придбають сир кисломолочний і твердий, соки фруктові і овочеві, молоко свіже фасоване.

Власниками ТОВ "Торговий Дім "Чорномор" ОРГ" є Вячеслав Бойко і Олександр Галушко.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "Продукти Таврії", яке до жовтня 2012 року належало Олександру і Галині Галушкам і називалась "Торговий Дім "Чорномор" Трейд", а потім була перереєстрована на Олену Мельникову. Сьогодні власником є Володимир Гейзе, а Олена Мельникова - директором.

Ще на 0,63 млн гривень замовили м’ясних виробів у підприємця В’ячеслава Кишені.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!