Бубка викинув 1,5 мільйона за показ українців на Олімпіаді

Середа, 5 лютого 2014, 20:02

Національний олімпійський комітет за результатами тендеру уклав угоди з підприємцем Олегом Афанасенком на послуги з виготовлення і трансляції телепрограм і відеороликів про підготовку та участь нацзбірних команд України в зимових Олімпійських іграх в Сочі. (Росія).

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, загальна вартість угод складає 1,53 млн гривень.

Усього мають виготовити 32 телепрограми, які планується транслювати на загальнонаціональному телеканалі. Покази проходитимуть по буднях з 16.00 до 22.30, або в вихідні з 9.00 до 23.00, в зручний для телеглядачів час. Програма буде українською мовою, тривалістю не менше 10 хвилин.

Реклама:

Основні інформаційні напрямки: результати участь українських спортсменів у основних спортивних заходах, підготовка до зимових Ігор ХХІІ Олімпіади, портрети людей спорту, цікаві факти з олімпійської історії, новини зі столиці Ігор-2014.

Також відзнімуть три відеоролики, які мають виховувати у громадян України почуття патріотизму, викликати бажання підтримати  олімпійську збірну України на ХХІІ зимових  Олімпійських  іграх 2014 року в  Сочі.

"Тривалість одного ролика до 30 секунд. Планується розміщення роликів на менше ніж на п’яти узгоджених з замовником каналах, не менше  ніж 1 800 показів", - йдеться у повідомлені.

Відомо, що Олег Афанасенко входить до творчої ради дирекції телерадіопрограм Управління справами Верховної ради.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!