"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Нафтогаз" погрожує обмежити постачання газу злісним неплатникам

Середа, 5 лютого 2014, 17:21

НАК "Нафтогаз України" заявляє, що у разі порушення споживачами умов договорів вона буде змушена обмежити поставки природного газу злісним неплатникам.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передають "Українські новини".

"У разі порушення споживачами умов договорів "Нафтогаз України" буде змушений обмежити поставки природного газу, а також у судовому порядку блокувати рахунки злісних неплатників", - йдеться в повідомленні.

Компанія відзначає, що, відповідно до вимог закону, природний газ реалізується в Україні лише за умови стовідсоткової оплати послуг з газопостачання споживачами природного газу.

Реклама:

"Нафтогаз" звертається до Мінрегіону, до представників регіональної виконавчої влади, керівників підприємств теплоенергетики з вимогою вжити всіх можливих заходів для термінового погашення існуючої заборгованості за спожитий природний газ.

Згідно з повідомленням, подальше зростання заборгованості підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий природний газ ускладнює своєчасне виконання компанією контрактних зобов'язань перед російським газовим монополістом компанією "Газпром".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!