Клименко хоче створити університет Міндоходів

Середа, 5 лютого 2014, 15:40

Міністерство доходів і зборів ініціює створення національного університету Міністерства доходів і зборів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Дана пропозиція виконуючого обов'язки міністра доходів і зборів Олександра Клименка було підтримано в середу на засіданні Кабінету міністрів.

Національний університет Міндоходів буде створений шляхом об'єднання Національного університету державної податкової служби та Державного науково-дослідного інституту митної справи.

Реклама:

Крім того, з ініціативи Міндоходів, до складу створеного університету увійдуть Науково-дослідний інститут фінансового права та Київський фінансово-економічний коледж. Вони функціонуватимуть як окремі структурні підрозділи.

За словами Клименка, таке об'єднання навчальних закладів сприятиме збереженню цілісної системи кадрового забезпечення Міндоходів з урахуванням специфіки підготовки кадрів, зокрема слідчих, оперативних підрозділів, підрозділів протидії контрабанді, митним і податковим правопорушенням.

Як повідомлялося, 29 липня 2013 року співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Міндоходів спільно з ГУБОЗ МВС затримано вищу посадову особу Національного університету ДПС України під час отримання хабара.

Нагадаємо, у кабінеті ректора Національного університету державної податкової служби, екс-депутата від Партії регіонів Петра Мельника при обшуку знайшли 30 тисяч доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!