"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Банк Перший" придбала група іноземних інвесторів

Четвер, 27 лютого 2014, 19:01

Контрольний пакет акцій ПАТ "Банк Перший" був придбаний групою іноземних інвесторів на чолі з Роджером Метьюз.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"При цьому Акціонерне товариство "Банк Грузії" зберегло у власності належний йому пакет акцій у розмірі 19,395% статутного капіталу", - йдеться в повідомленні банку.

Як наголошується, за домовленістю між сторонами інші умови угоди, зокрема її сума, є конфіденційними.

Реклама:

За словами партнера фірми Sayenko Kharenko Андрія Ляхова він повністю задоволений досягнутими результатами і абсолютно впевнений в тому, що здійснена за підтримки його фірми угода є однією з найпомітніших, ефективних і перспективних на українському банківському ринку серед всіх аналогічних трансакцій, реалізованих останнім часом.

Нові власники банку, в свою чергу, відзначили, що мають намір всебічно сприяти подальшому динамічному розвитку і зміцненню фінансового потенціалу ПАТ "Банк Перший", значно збільшити зростання клієнтської бази, розширити територіальну мережу, сформувати передову модель продажів за світовими практиками.

За словами представника нових акціонерів банку - Генерального директора СК "Наста" Дмитра Кравченка - всі власники банку дійшли консенсусу в питанні про необхідність додаткових фінансових інвестицій у розвиток банку з метою посилення його конкурентних позицій на фінансовому ринку України.

Також повідомляється, що СК "Наста" стала стратегічним партнером ПАТ "Банк Перший".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!