Альфа-банк не вводитиме обмеження на видачу готівки

Вівторок, 25 лютого 2014, 14:55

Українська "дочка" Альфа-банку не має наміру вводити обмеження на видачу готівки і заморожувати роботу з кредитами та депозитами.

З такою заявою на сайті української кредитної організації виступив її керуючий директор Рушан Хвесюк, передає "ИТАР-ТАСС".

"Ми докладаємо всіх зусиль, щоб працювати в штатному режимі. Банк не вводив і не буде вводити ліміти при знятті готівки в банкоматах. Ми завжди повертали і будемо повертати депозити. Ми продовжуємо видавати кредити, фінансувати підприємства, надавати підтримку українському бізнесу", - заявив Хвесюк.

Хвесюк також заявив, що банк продовжує роботу відділень з великим потоком клієнтів до 19.00 і вводить спеціальні депозитні умови та інструменти, що гарантують захист заощаджень громадян.

Реклама:

Нагадаємо, українські банки минулого тижня ввели обмеження на зняття готівки в банкоматах. Про такі заходи офіційно повідомляли "Приватбанк", банк "Надра", UniCredit Bank щодо своєї української "дочки", Райффайзен Банк Аваль, Ощадбанк і інші кредитні організації.

У понеділок дочірній банк на Україні італійського UniCredit Bank зняв обмеження.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: