Бюджетникам Донеччини пообіцяли виплатити борги по зарплаті до лютого

Вівторок, 25 лютого 2014, 13:17

В умовах нинішньої громадсько-політичної ситуації в Україні донецька влада має намір зосередитися на стабільному забезпеченні соціальних виплат і заробітної плати.

Про це заявив мер Донецька Олександр Лук'янченко, передає "Інтерфакс-Україна".

Як інформує прес-служба міськради у вівторок, 20 лютого погашено заборгованість із виплати зарплати працівникам виробничого об'єднання "Топаз" у сумі 24,865 млн гривень і Спеціального конструкторсько-технологічного бюро, яке входить у структуру цього підприємства, в сумі 7,728 млн гривень.

Крім того, Лук'янченко висловив сподівання, що до кінця поточного місяця буде здійснено виплати із заробітної плати на Донецькому електрометалургійному заводі, підприємствах "Донбаскабель" та "Норд", на вугільних шахтах міста.

Реклама:

"Станом на 20 лютого існує заборгованість із виплати заробітної плати вчителям у сумі 924 тисяч гривень і медичним працівникам у сумі 4,5 млн гривень, яку планується погасити вже до кінця лютого",- йдеться в повідомленні.

При цьому, як уточнили в міськраді, виплата пенсій в місті на загальну суму 537,5 млн гривень завершиться вже сьогодні, 25 лютого.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!