"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Sony анонсувала смартфон Xperia Z2. Фото та Відео

Понеділок, 24 лютого 2014, 11:55

Компанія Sony показує новий смартфон Xperia Z2, оснащений технологіями шумозаглушення і можливістю запису відео у форматі Ultra-High-Definition.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Втім, перший працює тільки з фірмовими навушниками, а вони продаються окремо. А ось вбудована в смартфон 4K-камера може записувати відео в дозволі, що вчетверо перевищує показники HD.

Анонс нового смартфона відбувся в рамках Mobile World Congress 2014, що стартував в Барселоні.

Реклама:

Нагадаємо, що хоча Sony і робить акцент в новому Xperia Z2 на мультимедійно-контентну складову, сама Sony вже не виробляє телевізори Bravia, а пару тижнів тому компанія продала підрозділ Vaio, повідомивши при цьому про плани щодо звільнення 5000 осіб до кінця майбутнього року.

 

Зараз Sony відстає від основних конкурентів на мобільному ринку і всіляко намагається диференціювати від тієї ж Samsung або Apple, зробивши упор на власних родзинки в телефонах.

Зйомка в 4K-форматі - це одна з таких родзинок. У Xperia Z2 компанія спробувала продемонструвати свою здатність до інновацій в галузі мобільного апаратної начинки.

У Z2 компанія-виробник пропонує споживачам 20,7-мегапіксельну камеру, яка перевищує за своїми основними характеристиками камери Z1 і Z1s. Для порівняння: більшість сучасних смартфонів працюють з камерами на 8 або 13 мегапікселів.

Крім того, у Z2 мається 5,2-дюймовий екран, проти 5-дюймового у Z1 і Z1s. Працює Z2 на базі Android 4.4 KitKat. Продажі новинки стартують навесні 2014 року, ціни поки не повідомляються.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: