Вищий госпсуд прибиратимуть за 2 мільйони

Субота, 22 лютого 2014, 11:43

Вищий господарський суд України 14 лютого уклав угоду з донецьким підприємцем Дмитром Афанасьєвим на послуги прибирання будівлі протягом 2014 року.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди становить 2,00 млн гривень.

Йдеться про приміщення за адресою місто Київ, вул. О.Копиленка,6. Адмінбудівля суду складається з двох комплексів: восьмиповерховий і одинадцятиповерховий будинки.

Реклама:

Сумарна площа приміщень 9 529 м2, площа зовнішньої території - 2 846 м2.  Зокрема йдеться про утримання 41 санвузла, 43 раковин, 66 унітазів, 28 пісуарів, 10 душових кабін.

Як зазначається, передбачено щоденні послуги робітника для висадки і догляду зелених насаджень, столярів для ремонту меблів, вікон і дверей, слюсарів-сантехніків, двох працівників з комплексного обслуговування адміністративного будинку, завдання яких навантаження і вивантаження вантажів, що потребують обережності та власне прибиральників.

Конкурентами, допущеними до торгів, були вінницький підприємець Ірина Сидоркова і вінницьке ПП "КлінЕксперт" Андрія Лукіна, яке отримувало цей підряд минулого року.

Також зазначається, що на перетині бульвару Дружби Народів та вулиці Старонаводницької у Печерському районі міста Києва мають звести новий офіс для Вищого господарського та Вищого адміністративного судів України. Загальна вартість будівництва складає 1,10 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: