"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Супермаркети запевняють, що запасів продуктів достатньо

Четвер, 20 лютого 2014, 19:25

Найбільші торговельні мережі "ЕКО-маркет", "Новус" і "Сільпо" мають достатні складські запаси продуктів харчування і товарів першої необхідності для забезпечення підвищеного попиту населення Києва.

Про це повідомили представники рітейлерів, пише "Інтерфакс-Україна".

"Такі товари як борошно, цукор, крупи, консервації, - у нас їх реально дуже багато. Навіть в умовах підвищеного попиту вистачить на кілька місяців. Нехай люди не хвилюються: всі наші магазини сьогодні працюють і працюватимуть до вечора", - сказала PR-менеджер торгової мережі "ЕКО-маркет" Анна Полісученко.

При цьому вона зазначила, що столичні супермаркети в четвер не відчували перебоїв з поставками товарів, у тому числі молокопродуктів, хлібобулочних виробів і яєць, запаси яких формуються не на такий тривалий час.

Реклама:

У свою чергу в торговельній мережі "Новус" повідомили, що товарів першої необхідності та продуктів харчування в супермаркетах мережі Києва сьогодні достатньо.

"На даний момент товарів достатньо, питання тільки до продавців, щоб вони встигали поповнювати полиці", - сказала фахівець відділу маркетингу та іміджу торгової мережі "Новус" Ольга Попель.

Ажіотажний попит в супермаркетах мережі з боку населення столиці, яке запасалося продуктами харчування, виник, але на сьогодні товарів достатньо і постачальники поставляють товари вчасно, додала Попель.

Як повідомила керівник відділу нерухомості торгової мережі "Сільпо" Олена Волощенко, мережі забезпечені необхідними запасами продуктів харчування і працюють у штатному режимі.

Представники рітейлерів також відзначили, що мережі мають власні потужності з виробництва ряду продуктів харчування, зокрема хлібобулочних виробів, і готові у разі потреби заповнити їх можливий дефіцит.

Разом з тим в супермаркетах Києва, на тлі загострення протистояння між протестувальниками і владою, виник і на вечір четверга зберігається підвищений попит на продукти харчування з боку населення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!