"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"ПриватБанк" пояснив збої в роботі банкоматів навантаженням на мережу

Четвер, 20 лютого 2014, 18:50

Тимчасові збої в роботі банкоматів викликані великим навантаженням на мережу у зв'язку з підвищеним попитом населення на зняття готівки.

Про це повідомила прес-служба "ПриватБанку".

"Тимчасові збої в роботі банкоматів можуть бути викликані великим навантаженням на мережу у зв'язку з підвищеним попитом населення на зняття готівки. Простої у роботі становлять не більше 20 хвилин, банкомати регулярно інкасуються", - йдеться в повідомленні банку.

У повідомленні підкреслюється, що всі відділення банку в Україні, крім кількох в епіцентрі конфліктів, працюють у нормальному режимі.

Реклама:

Всі платежі корпоративних клієнтів і фізичних осіб проводяться в режимі онлайн, відділення працюють у звичайному режимі, банкоматна мережа поповнюється готівкою в повному обсязі і обслуговує клієнтів без будь-яких обмежень.

Також повідомляється, що продаж валюти у відділеннях банку проводиться в рамках встановленого порядку і законодавчих норм. Враховуючи підвищений попит населення на купівлю готівкової валюти, вона розподіляється рівномірно по регіонах і районах, виходячи із заявок відділень та наявних лімітів каси.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!