"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Арбузов схвалив залучення Києвом кредиту 7,5 мільярда

Середа, 19 лютого 2014, 14:34

Кабмін схвалив залучення Київською міською державною адміністрацією кредиту в розмірі 7,5 млрд гривень на реконструкцію Бортницької станції аерації в Києві.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінрегіону, пишуть "Українські новини".

"Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні прийняв розпорядження, яким схвалив проект листа уряду України до уряду Японії щодо подальшої співпраці за проектом реконструкції Бортницької станції аерації в Києві", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що в листі уряду України до уряду Японії підтверджується першочерговість і пріоритетність реалізації проекту з реконструкції Бортницької станції аерації і підкреслюється необхідність прискорення інвестиційного співробітництва в рамках реалізації проекту.

Реклама:

Прес-служба інформує, що Мінрегіон спільно з КМДА розробив проект комплексної реконструкції споруд очистки стічних вод і будівництва технологічної лінії з обробки та утилізації осадів на Бортницькій станції аерації.

Загальна вартість проекту становить 10,47 млрд гривень, з яких: 7,5 млрд гривень (72%) - кредитні кошти японського агентства міжнародного співробітництва Japan International Cooperation Agency (JICA); 307 млн ​​гривень - державний бюджет і 2,7 млрд гривень - інші джерела.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!